CLUB VAN 150Darts Regio Den Haag

Dartsbar The Entertainer uit Den Haag stapt in bij CLUB VAN 150 van Darts MV

Dartsbar The Entertainer uit Den Haag is ingestapt als lid van de club van 150 bij Darts MV,  Dankzij onze CLUB VAN 150 leden kunnen wij leuke dingen blijven bedenken om darts nog leuker te maken en om het darts onder de aandacht te houden, in 2024 gaan we meer video’s en live uitzendingen verzorgen bij dartstoernooien, dit kan dus alleen door de ondersteuning van CLUB VAN 150 die deze extra dingen mogelijk maken.

Gezelligheid en een lekker pijltje gooien staan hoog in het vaandel bij Het Kalle Mannetje Sander Bakker, Raymond van Barneveld gooide hier jarenlang zijn pijlen en vele andere Haagse Darts iconen.
Bezoek de Facebookpagina van Dartsbar The Entertainer om op de hoogte te blijven van deze gezellige locatie in Den Haag.

Voor €150,- ex btw bent u lid van de CLUB VAN 150 van Darts MV, u krijgt dan een aankondiging op onze website en socials, een banner op onze website, uw logo in onze video’s en live uitzendingen en bij minimaal 32 leden 1x per jaar een exclusief toernooi voor de club van 32 leden. Heeft u interesse? laat het ons weten via info@dartsmv.nl of per Tel. 06 – 23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button