CLUB VAN 150

DCW Beton uit Voorhout stapt in bij CLUB VAN 150 van Darts MV

DCW Beton uit Voorhout is ingestapt als lid van de club van 150 bij Darts MV, Dankzij onze CLUB VAN 150 leden kunnen wij leuke dingen blijven bedenken om darts nog leuker te maken en om het darts onder de aandacht te brengen en te houden, in 2024 gaan we meer video’s en live uitzendingen verzorgen bij dartstoernooien, dit kan dus alleen door de ondersteuning van CLUB VAN 150 die deze extra dingen mogelijk maken.

Wie is DCW Beton?

Bij de broers Dirk en Cas Heemskerk zit dit beton-wereld al vanaf hun jeugd in het bloed. Hun vader en oom hebben een handels- en transportbedrijf in betonproducten. In 2001 starten Dirk en Cas een eigen transportbedrijf. DiCa Transport! Dit bedrijf is eveneens gespecialiseerd betonproducten, maar dan het transport.

Ontstaan uit samenwerking

De broers werken nauw samen met H&T, het handel- en transportbedrijf van hun vader en oom. Dhr. Jos Weel, een klant van DiCa Transport, is actief in de agrarische sector en heeft daarnaast een bescheiden handel in betonproducten. In 2007 geeft Jos Weel aan dat hij het wat rustiger aan wil gaan doen. Hij benadert Dirk en Cas met de vraag of zij geïnteresseerd zijn om de handel in betonproducten over te nemen.

Begrip in de Bollenstreek

Dirk, Cas en Jos Weel bundelen hun krachten en richten zo Handelsonderneming DCW op. Enkele jaren later nemen ze tevens de handel in betonproducten over van H&T, dat voornamelijk actief is in sierbestrating. Hierdoor groeit DCW uit tot een succesvol bedrijf en een vertrouwde naam in de Bollenstreek.

Levering door heel Nederland

Al snel blijft het niet alleen bij de Bollenstreek maar leveren ze nu betonproducten door heel Nederland. DCW Beton is flexibel doordat het transport in eigen handen is. Met jarenlange ervaring zijn ze tevens in staat om op maat gemaakt advies te bieden.

Voor €150,- ex btw bent u lid van de CLUB VAN 150 van Darts MV, u krijgt dan een aankondiging op onze website en socials, een banner op onze website, uw logo in onze video’s en live uitzendingen en bij minimaal 32 leden 1x per jaar een exclusief toernooi voor de club van 32 leden. Heeft u interesse? laat het ons weten via info@dartsmv.nl of per Tel. 06 – 23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button