Darts Regio Leiden

De Boer en v/d Velden laten zich zien tijdens de Dutch Open Darts 2024

Natuurlijk weten we dat de 16 jarige Bradley v/d Velden kan darten, je pakt niet zomaar de WDF World Championship titels bij de jongens, maar sinds zijn titel in Frimley Green was er een mindere periode voor v/d Velden, hij verloor snel bij de NDB ranking in de categorie jongens onder de 18 en wist ook regionaal niet echt zijn beste spel te halen, maar dit weekend stond ie er weer en hoe, hij wist bij de Dutch Open maar liefst zeven wedstrijden te winnen voordat uiteindelijk Christian Kist hem met 4-2 versloeg bij de laatste 32 van zondag. Over het hele toernooi kwam v/d Velden uit op een gemiddelde van 69,37 oftewel iets meer dan 23 per pijl.

Ook Kristiaan de Boer kende een fantastische Dutch Open Darts hij wist net als Bradley v/d Velden
de laatste 32 te halen, maar hij had een bye en moest zes wedstrijden winnen om de laatste 32 te bereiken, hij deed dit uiteindelijk met een gemiddelde van 76.17 oftewel iets meer dan 25 per pijl over het hele toernooi, hij verloor uiteindelijk van Sybren Gijbels met 4-0.

Johan van Velzen en Alwin Kamphuis verloren een rondje eerder tijdens de laatste 64 en Patrick Vonk kwam toch nog tot en met de laatste 128, maar dat was wel zijn eindstation.

Bij de dames kwam Marie v/d Zalm, Marlous Focke en Zoë Blikman tot de laatste 128, hierin noteerde v/d Zalm een gemiddelde van iets maar dan 56, Focke kwam uit op 47 gemiddeld en Blikman kwam uit op een gemiddelde van 39, overige speelsters uit de regio Leiden waren al eerder uitgeschakeld.

In het jongenstoernooi kwam Jaco van Dijk uit Katwijk tot de laatste 64, hij noteerde in zijn winstpartij bij de laatste 128 een gemiddelde van 58,35 en de partij die hij verloor bij de laatste 64 van Joe van Gend kwam hij uit op een gemiddelde van 71.10.

Mocht ik nog iemand vergeten zijn, laat het mij weten via Tel. 06 – 23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button