Darts - Internationaal

Dutch Darts Masters 2024 zal op 26 en 27 januari weer live worden uitgezonden op RTL 7

Eind deze maand staat in ‘s-Hertogenbosch de Dutch Darts Masters 2024 op het programma, hierbij zijn o.a. regerend wereldkampioen Luke Humphries en de 16-jarige runner-up van het WK, Luke Littler, van de partij.

Vanuit Nederland doen de volgende spelers mee Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Vincent van der Voort en Kevin Doets in actie. Verder komen ook Michael Smith, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Rob Cross, Peter Wright en Dimitri van den Bergh in actie.

De Dutch Darts Masters 2024 zal op vrijdag en zaterdag vanaf 19:00 uur live worden uitgezonden op RTL 7. De presentatie is in handen van Marcel Maijer. Dit is best wel verrassend gezien het feit dat de uitzendrechten nog altijd in handen zijn van Viaplay.

Wel is al langer bekend dat Viaplay in zwaar weer verkeerd en dus is redelijk aannemelijk dat RTL 7  een sublicentie heeft. Onze collega’s van Dartfreakz.nl hebben navraag gedaan over de Dutch Darts Masters 2024 en hierop hebben we zij bevestiging gehad dat dit op RTL7 zal worden uitgezonden.

Bron
Dartfreakz

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button