CLUB VAN 150Darts Regio Leiden

Jorton Promotions uit Voorschoten stapt in bij CLUB VAN 150 van Darts MV

Jorton Promotions is ingestapt als lid van de club van 150 bij Darts MV,  Dankzij onze CLUB VAN 150 leden kunnen wij leuke dingen blijven bedenken om darts nog leuker te maken en om het darts onder de aandacht te houden, in 2024 gaan we meer video’s en live uitzendingen verzorgen bij dartstoernooien, dit kan dus alleen door de ondersteuning van CLUB VAN 150 die deze extra dingen mogelijk maken.

Vanaf 2018 heeft Jorton Promotions het bedrukken van kleding en accessoires op maat tot leven gebracht. We hebben al veel gezien, van bedrijven die hun logo moesten laten bedrukken voor op de werkkleding, sportkleding voor het hele voetbalteam, tot unieke geschenken zoals T-shirts met drukwerk voor de jarige job. Op maat gemaakte kleding bedrukken is de naam van ons spel.

Voor €150,- ex btw bent u lid van de CLUB VAN 150 van Darts MV, u krijgt dan een aankondiging op onze website en socials, een banner op onze website, uw logo in onze video’s en live uitzendingen en bij minimaal 32 leden 1x per jaar een exclusief toernooi voor de club van 32 leden. Heeft u interesse? laat het ons weten via info@dartsmv.nl of per Tel. 06 – 23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button