Darts Regio Leiden

KERSTPORREL 2023: Johan van Velzen de Master van Roelofarendsveen

Johan van Velzen is de winnaar geworden van het KerstPorrel toernooi 2023, in Café de Buren in Roelofarendsveen versloeg van Velzen in de finale Donny Trouwborst, eerder in het toernooi was van Velzen ook al te sterk voor o.a. Marcel van Amsterdam en Danny v/d Plas.

De beste dame was Evelien van Tol, zij verloor in dezelfde ronde als Cindy Blanken, maar Evelien had meer legs gedurende het toernooi. 

De verliezersronde kwam op naam van Sebastiaan  Wischmeijer, hij versloeg in de finale Jelle van Klink. 

De hoogste finish kwam op naam van Timothy Wesselius uit met 158 en de eerste 13x dubbel 1 was ook goed voor een shotje. 

Tradities zijn er zat in Roelofarendsveen maar het KERSTPORREL toernooi in Café de Buren is er toch wel eentje die hoog op de verlanglijst staat van iedere gerespecteerde darten in de omgeving Roelofarendsveen. Ook dit jaar zijn er weer grote namen op het toernooi afgekomen, zo was Johan “Mr Perfect“ van Velzen al vroeg in de locatie, maar ook spelers als Donny Trouwborst en Evelien van Tol zijn helemaal uit Zoetermeer afgereisd om te strijden voor de titel, en uit Katwijk Elmer Kralt en Danny v/d Plas, en wat dacht je van Nick v/d Linden en Cees Buik uit Alphen a/d Rijn en natuurlijk hebben we ook nog de lokale kanshebbers als Marcel van Amsterdam, Sjors Elsgeest, Ruud Hoogenboom.

Met dank aan Tilly van Velzen-Vissers voor de foto’s en informatie.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button