Darts - InternationaalDarts Regio Leiden

Kristiaan de Boer “Het voelt heerlijk op het Modus podium”

Kristiaan de Boer heeft zich vanmiddag rechtstreeks geplaatst voor de finale stage van de Modus Super Series, wij spraken zojuist met Kristiaan.

Als we Kristiaan vragen hoe belangrijk deze overwinningen zijn zegt hij het volgende.

Gisteren heb ik al een grote stap gezet, ben blij dat ik het vandaag heb gehaald. Ik denk zeker dat ik nog beter kan, en hoop dat dit er zaterdag allemaal uit komt.

Geeft het spelen op dit podium je het gevoel dat je mogelijk meer grote toernooien wil gooien in de toekomst om bijvoorbeeld Lakeside of het PDC WK te halen?

Dit jaar ga ik wdf toernooien gooien en natuurlijk wil ik de lakeside of het pdc wk halen, maar ben ook wel eerlijk dat ik niet al die rankings af kan gaan en een pdc wk moet je of een hele goede dag hebben op een qualifier of een heel goed jaar hebben op de challenge tours, op dit moment past deze modus series goed bij wat ik aan het doen ben, en ben dan ook heel blij dat ADC mij deze kans gegeven heeft. Ik hoop hier vaker te mogen spelen in de toekomst.

Wat is er nodig om Kristiaan terug te zien op bijvoorbeeld Lakeside of het PDC WK

Om te beginnen kost het heel veel geld, ik heb absoluut de ambitie wel maar financieel is het voor mij niet op te brengen, een goede sponsor of sponsors in combinatie met een management zou het allemaal veel makkelijker maken. Het is ook niet alleen reis en verblijfkosten, ook de dagen dat je niet werkt kost gewoon geld.

Zaterdagavond gaan we Kristiaan weer terug zien op het podium, tijdens de final stage van de Modus Super Series.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button