Darts - NationaalDarts Regio Leiden

Lekkere overwinning voor Café Santé in Breda

De mannen van Café Santé hebben gistermiddag in de Landelijke Overgangsklasse C een fijne zege geboekt op nummer drie Oranjestad United, makkelijk ging het zeker niet, het was een wedstrijd die om en om op gelijke stand kwam, de beslissing viel uiteindelijk pas in de solo.

De roundrobin gaat met 9-3 naar Oranjestad United, alleen Stuart, Arie en Dustin weten een leg te pakken.

In de singles is Dustin weer lekker op dreef hij wint met 0-4 van Dennie van Opstal, Arie v/d Eijkel gaat vervolgens met 4-3 onderuit tegen Maikel Mossou, Kristiaan is vervolgens weer met 2-4 te sterk voor Corne Brant en Stuart verliest vervolgens met 4-2 van Adri Smans. Halverwege de wedstrijd is de tussenstand 3-2 in het voordeel van het thuisteam.

In de koppels weten Dustin en Arie direct toe te slaan tegen Adri/Corne, zij winnen met 1-3 en brengen de stand op 3-3, vervolgens weten Kristiaan/Stuart niet voor het eerst de voorsprong te pakken, want zij gaan met 3-0 onderuit tegen Maikel/Dennie, in koppel drie brengen onze mannen de stand weer op 4-4 want Kristiaan/Stuart weten deze wel te winnen met 2-3 van Adri/Corne, als dan ook nog het 4e koppel gewonnen wordt door Dustin/Arie tegen Maikel/Dennie (0-3) is het feest al bijna compleet want de 4-5 staat op het scorebord.

In de beslissende solo zet Dustin door en wint met 1-4 van Corne. zoals wel vaker toont Café Santé veel veerkracht en dat heeft ze vandaag de overwinning opgeleverd, Dustin gooit uiteindelijk 6x 180 vandaag, Stuart weet nog een 164 finish te gooien en ook Kristiaan gooit een 136 finish, oftewel een prima dag in Breda en drie punten mee naar Leiden.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button