Darts Regio Leiden

Linden Elektra Open Leiden Darts 2024 gaat NIET door

Het Linden Elektra Open Leiden Darts 2024 die voor zaterdag 13 april en zondag 14 april op het programma stond gaat niet door.

De organisatie is er niet in geslaagd om genoeg sponsors binnen te halen om er een succesvol toernooi van te maken. Partycentrum de Zijl en Bas v/d Linden van Linden Elektra betreuren het dat het toernooi niet door kan gaan maar kunnen niet anders dan op dit moment deze beslissing te nemen.

Mensen die al inschrijfgeld hebben voldaan per bank transactie ontvangen dit binnen twee terug op hun bank
mensen die betaald hebben per pin in Partycentrum de Zijl, die krijgen het contant terug in de locatie, vraag hiervoor even naar Michel Borst.

 

Mark Honsbeek namens DartsMV
We zijn heel erg trots dat we twee succesvolle edities van Linden Elektra Open Leiden Darts hebben kunnen organiseren, met zowel SterkDarts als partners als op eigen kracht. Dit jaar zat het er helaas niet in de deelnemersaantallen vielen tegen, en ook het aantrekken van sponsoren bleek voor de betrokken partijen lastiger dan verwacht. We ben ik Partycentrum de Zijl, SterkDarts en Bas v/d Linden heel dankbaar voor de inzet en geboden energie en financiën om dit alles mogelijk te maken.

Wij hebben Linden Elektra een voorstel gedaan om zich te verbinden aan het darts in Partycentrum de Zijl, denk hierbij aan o.a. de dinsdagavond toernooien maar ook andere toernooien waar wij leuke ideeën voor hebben.

Zodra hier meer over bekend is ga je dit zeker bij ons lezen.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button