Onze Diensten

OVER ONS 
Wij stellen ons graag even voor wij zijn Mark Honsbeek en Vincent v/d Leek, wij verzorgen al ruim 12 jaar dartstoernooien en promotie voor dartstoernooien.

Vincent die naast DBBR ook diverse jaren bij DBMN speelde en inmiddels al weer een hele tijd in Leiden, kent de klappen van de zweep en gooit zelf ook een leuk pijltje mee in de DBBR Eredivisie bij Team Veteranen en is verder bestuurslid bij de DBBR.

Mark Honsbeek darts sinds 1998 en was ruim 15 jaar webmaster bij de DBBR, heeft in elke divisies van DBBR gespeeld en heeft ook als manager van Rilana Erades en Christian Kist veel dingen meegemaakt in de dartswereld, op dit moment speelt Mark geen competitie en heeft de focus op zijn gezin, bedrijf Honsbeek Media en het verder uitrollen van Darts MV.


ONZE DIENSTEN

Bent u op zoek naar een toernooi organisator en promotor in één? dan bent u bij Darts MV aan het juiste adres Mark Honsbeek en Vincent v/d Leek verzorgen al ruim 12 jaar dartstoernooien in de regio Leiden en Utrecht. Naast de wedstrijdleiding op de toernooidag of toernooidagen verzorgen wij ook de promotie voor uw toernooi, zo hebben wij een eigen facebookgroep gevuld met darters.

Wij kunnen voor u de flyer ontwerpen, de inschrijfpagina verzorgen inclusief inschrijfformulier, verder verzorgen wij aankondigingen van uw toernooi, live updates tijdens het toernooi en maken we een leuk eindverslag met een foto van de winnaar, ook tijdens het toernooi kunnen wij diverse foto’s maken, maar ook video’s het is maar net waar uw behoefte naar uit gaat.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over een samenwerking met Darts MV, neem dan contact met ons op via info@dartsmv.nl of per Tel. 06 – 23706237

Back to top button