CLUB VAN 150

Partycentrum de Zijl stapt in bij CLUB VAN 150 van Darts MV

Partycentrum de Zijl is ingestapt als lid van de club van 150 bij Darts MV,  Dankzij onze CLUB VAN 150 leden kunnen wij leuke dingen blijven bedenken om darts nog leuker te maken en om het darts onder de aandacht te houden, in 2024 gaan we meer video’s en live uitzendingen verzorgen bij dartstoernooien, dit kan dus alleen door de ondersteuning van CLUB VAN 150 die deze extra dingen mogelijk maken.

We hebben veel mogelijkheden die we kunnen aanbieden in Partycentrum de Zijl, van een babyshower tot aan een feestavond! Alles is mogelijk bij ons. Heeft u vragen? Twijfel geen moment en neem telefonisch contact met ons op, of kom gerust even langs bij Partycentrum de Zijl en vraag voor meer informatie!

Babyshower
Verjaardagsfeestjes
Zaalverhuur
Feestavonden
Vergaderservice
Bedrijfsuitjes
Kraamfeestjes

Bezoek de website van Partycentrum de Zijl voor meer informatie

Voor €150,- ex btw bent u lid van de CLUB VAN 150 van Darts MV, u krijgt dan een aankondiging op onze website en socials, een banner op onze website, uw logo in onze video’s en live uitzendingen en bij minimaal 32 leden 1x per jaar een exclusief toernooi voor de club van 32 leden. Heeft u interesse? laat het ons weten via info@dartsmv.nl of per Tel. 06 – 23706237

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button