Darts Regio Leiden

Rilana Erades wil volgende stap zetten met NDB/JDC jeugdacademie

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst, Rilana Erades is afgelopen januari van start gegaan bij Dartsbond Bollenstreek Rijnland als Jeugd coördinator, twee keer per maand is de jeugd in Partycentrum de Zijl om onder leiding van Rilana Erades hun spel te verbeteren, maar ook voor nieuwe jeugd om kennis te maken met darts.

De Nederlandse dartsbond is bezig met de ontwikkeling van jeugddarts in Nederland, hierbij komen er mogelijkheden om een NDB/JDC ‘jeugdacademie’ op te zetten, Rilana heeft hierover contact gehad met de NDB en is in de Leidse regio op zoek gegaan naar een geschikte locatie, want bij de NDB/JDC ‘jeugdacademie’ is het de bedoeling dat de jeugd elke week kan trainen, met nieuwe oefenvormen, materiaal en veel en veel meer.

Rilana heeft inmiddels de juiste locatie gevonden en zegt er het volgende over.

Ik ben inmiddels iets meer dan een half jaar bezig met de jeugd uit de Leidse regio, na overleg met de NDB ben ik enthousiast geraakt over het nieuwe NDB/JDC ‘jeugdacademie’  project. Het is zo belangrijk om nieuwe jeugd aan te boren, maar ook bestaande jeugd een goed en vast systeem aan te bieden die ook verder landelijk toegepast wordt, juist door jeugdspelers wekelijks de kans te geven om te trainen, geef je ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen, en nieuwe jeugd dus de kans om kennis te maken met darts.

Daarnaast wil ik ook gaan kijken of ik workshops/clinics kan gaan geven bij basisscholen en sportverenigingen om nog meer jeugd kennis te laten maken met darts.

Ik ben blij dat ik inmiddels een geschikte locatie heb gevonden, hierdoor kan ik de volgende stappen gaan zetten richting de NDB.

Verder ga ik op zoek naar vier bedrijven die dit fantastische project willen ondersteunen, ik kan u alvast verklappen dit gaat groot worden, met heel veel kansen voor de jeugd.

Zonder jeugd geen toekomst, en dat moeten we ons nu echt gaan beseffen.

Rilana heeft ons laten weten zodra er meer bekend is dat ze ons verder op de hoogte houdt.

Meer informatie over Dartschool Rilana is te vinden op https://www.dartschoolrilana.nl

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button