CLUB VAN 150

Zondagmiddag 4 februari 2024 Disco Party ’t Zeepaardje Noordwijk

Heb jij de eerste editie van de Disco Party in T Zeepaardje Noordwijk, 10 december gemist? Niet getreurd, de volgende editie is zondagmiddag 4 februari a.s. Dit keer met “oud gediende”: DJ Willem van Leeuwen en DJ Paul Louwers.

Het initiatief voor deze zondagmiddageditie ligt o.a. bij DJ Paul Louwers.

“Hoe vaak hebben we het niet over die geweldige stapweekenden van toen in Noordwijk. Soms kijken we met weemoed terug naar die tijd. En de muziek uit de jaren 70-80-90 blijft gewoon erg populair”.

Naast de heerlijke muziek hopen we natuurlijk ook op ontmoetingen van mede stappers uit die tijd en wordt het een leuk event voor de 30plusser!

De DJ’s trekken alle Dance Classic hits van toen uit de kast en zorgen voor de perfecte mix. Kortom herbeleef de glorieuze soul- en discotijden van die tijd in de legendarische discotheek in Noordwijk. De eerste editie werd goed bezocht en de bezoekers waren zeer enthousiast. Zondagmiddag 4 februari belooft wederom een leuke middag te worden, met onvergetelijke hits, zoals: The Jacksons, Donna Summer, Earth, Wind & Fire, James Brown, The Trammps etc. Terug naar de jaren ’70 en ’80.

De Party in het ’T Zeepaardje op de Grent in Noordwijk begint om 14:00 uur en duurt tot 18:00 uur. De toegang is geheel gratis, maar let wel: ”Stilstaan is er op deze middag niet bij – of je wil of niet, er moet gedanst worden!” en noteer ook alvast de vervolg editie, 2de Paasdag, in jouw agenda !!

 

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button